Voorwaarden

Garantie

De aangeboden objecten worden gegarandeerd zoals ze op deze website zijn omschreven. Van eventuele gebreken wordt altijd melding gemaakt, behoudens normale ouderdomssporen en slijtage.

Persoonlijk bezichtigen en/of afhalen van onze artikelen

Alle op onze site afgebeelde artikelen zijn na afspraak in onze zaak te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoonnummer 030 2892356 of mailen via: info@haffmansantiek.nl

Optie/bestellen

U kunt vrijblijvend een optie nemen op één of meer artikelen. De duur van deze reservering wordt in onderling overleg geregeld, maar is niet langer dan één maand.

Aankopen via onze website zonder persoonlijke bezichtiging

Verzending per post of aflevering op uw huisadres behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Betaling kan plaatsvinden via deze bankrekeningnummers:

ABN/Amro rekeningnummer: 625227328
IBAN: NL82ABNA0625227328
BIC code: ABNANL2A
t.n.v. Mr. F.J.Haffmans Kunst- en Antiekhandel, Utrecht.

of: ING rekeningnummer: 3450736
IBAN: NL41INGB0003450736
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Mr. F.J.Haffmans Kunst- en Antiekhandel, Utrecht.

 

Betalingen vanuit het buitenland bij voorkeur via een IBAN/BIC Europese bankoverschrijving. Betaling vanuit het buitenland via Paypal is mogelijk, in overleg. Verzending geschiedt zo spoedig mogelijk nadat de totale koopprijs in ons bezit is. Tot dat moment is artikel voor u gereserveerd..

Verzending

Wij verzenden wereldwijd via PostNL. De wijze van verzending geschiedt in overleg met u: brievenbuspost, aangetekende post, of pakketpost, al dan niet met verzekerservice. Wij zorgen voor een deugdelijke verpakking. Wij hanteren de kosten zoals die te vinden zijn op de tarievenlijst van PostNL, zonder bijkomende kosten. Zie hiervoor: http://tarievenwijzer.postnl.nl/. In het geval een artikel buiten de gangbare formaten en/of gewichten van normale postbezorging valt, wordt in onderling overleg voor een andere mogelijkheid gekozen: hetzij verzending via een bodedienst, hetzij via onze eigen bezorgservice. Op de dag van verzending sturen wij u een e-mail met de nadere gegevens hiervan.

Met track en trace code door ons verzonden goederen zijn meteen na verzending voor rekening en risico van de koper.

Retourregeling

Mocht het gekochte voorwerp onverhoopt en onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen of heeft u spijt van uw aankoop, dan geldt hiervoor de wettelijke regeling: u kunt het artikel binnen 10 dagen na factuurdatum aan ons retourneren. De verzend-, verpakkings- en verzekeringskosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening.

Zodra wij het artikel weer ongeschonden in ons bezit hebben, wordt de koopprijs van het betreffende artikel op uw bankrekening teruggestort.

Tenslotte

Weest u ervan overtuigd dat al onze transacties met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden afgewikkeld.

2021 Haffmans Antiek