Sterling zilveren roomstel, Preben Salomonsen, Denemarken

Sterling silver cream jug and sugar basin by P.Salomonsen, Denmark

Beschikbaarheid: In voorraad

Item #:943ps

Prijs: € 335,00

Een sterling zilveren roomstel, bestaande uit een melkkan/roomkan en een bijbehorende suikerpot met scharnierende deksel, beide gemonteerd met ivoor, gedreven en gegraveerd met versieringen in Louis XV-stijl, en met vergulde binnenkanten.

Gekeurd met het makersmerk 'Pr.S.' van Preben Salomonsen, actief in Lyngby (Denemarken) in het midden van de 20e eeuw. Verder gekeurd met de gehalteaanduiding 'Sterling 925S'. en het Nederlandse herkeur 'Z 1' voor eerste gehalte zilver.

Afmeting melkkan: hoogte 93 mm, breedte 160 mm. Gewicht 228 gram. Afmeting suikerpot: hoogte 120 mm, breedte 144 mm. Gewicht 348 gram. Geschat totaal zilvergewicht 540 gram. Prijs € 335.
Neem contact op
Sterling zilveren roomstel, Preben Salomonsen, Denemarken

Details

Een sterling zilveren roomstel, bestaande uit een melkkan/roomkan en een bijbehorende suikerpot met scharnierende deksel, beide gemonteerd met ivoor, gedreven en gegraveerd met versieringen in Louis XV-stijl, en met vergulde binnenkanten. Gekeurd met het makersmerk 'Pr.S.' van Preben Salomonsen, actief in Lyngby (Denemarken) in het midden van de 20e eeuw. Verder gekeurd met de gehalteaanduiding 'Sterling 925S'. en het Nederlandse herkeur 'Z 1' voor eerste gehalte zilver. Afmeting melkkan: hoogte 93 mm, breedte 160 mm. Gewicht 228 gram. Afmeting suikerpot: hoogte 120 mm, breedte 144 mm. Gewicht 348 gram. Geschat totaal zilvergewicht 540 gram. Prijs € 335.

Extra informatie

Jaartal Nee
Prijs € 335,00

Eigen tags

  • No tags connected to product

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.