Lakstempel van de Mairie de Anloo (Wester-Eems) uit de Franse tijd, 1811-1814

Wax seal stamp, Anloo (NL), Napoleonic era, 1811-1914

Beschikbaarheid: In voorraad

Item #:367al

Prijs: € 0,00

Lakstempel van de Mairie de Anloo (gemeentehuis van Anloo*) uit de periode van de Franse bezetting van Nederland, 1811-1814. Gegraveerd met de gekroonde Napoleontische adelaar, waaromheen de tekst: 'Mairie de Anloo (Ems Occidental)'. Gedraaid palmhouten greep en messing stempeldeel, lengte 10 cm. Unicum. (Een afbeelding in positief). (Verkocht)*Anloo (thans gemeente Aa & Hunze, Drenthe), maakte in de Franse tijd deel uit van het Departement Wester-Eems. Een groot deel van de huidige provincie Drenthe alsmede de gehele provincie Groningen maakten deel uit van het grondgebied van het 'Dëpartement Ems Occidental'.

Lakstempel van de Mairie de Anloo (Wester-Eems) uit de Franse tijd, 1811-1814

Details

Lakstempel van de Mairie de Anloo (gemeentehuis van Anloo*) uit de periode van de Franse bezetting van Nederland, 1811-1814. Gegraveerd met de gekroonde Napoleontische adelaar, waaromheen de tekst: 'Mairie de Anloo (Ems Occidental)'. Gedraaid palmhouten greep en messing stempeldeel, lengte 10 cm. Unicum. (Een afbeelding in positief). (Verkocht)

*Anloo (thans gemeente Aa & Hunze, Drenthe), maakte in de Franse tijd deel uit van het Departement Wester-Eems. Een groot deel van de huidige provincie Drenthe alsmede de gehele provincie Groningen maakten deel uit van het grondgebied van het 'Dëpartement Ems Occidental'.

Extra informatie

Jaartal Nee
Prijs € 0,00

Eigen tags

  • No tags connected to product

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.