[Sovjet-Unie] Orde van de Rode Ster, 1944

Order of Red Star Medal, Sowiet Union, serial # 472348 (1944)

Availability: In stock

Item #:ORs4

Prijs: € 225,00

De Orde van de Rode Ster van de Rode Ster van de Sovjet-Unie. Geëmailleerde rode ster met in het midden, binnen een cirkel, een soldaat van het Rode Leger met een gevelde bajonet. Opschrift (vertaald:) 'Arbeiders aller landen, verenigt U'. Daaronder de initialen C.C.C.P. met het embleem van de hamer en sikkel. Zilver, vervaardigd door de Munt van Leningrad (‘МОНЕТНЬІЙ ДВОР’), 47 mm. Met het ingegraveerde serienummer van uitreiking 472348 (uitgereikt in de eerste helft van 1944). Voorzien van een ronde schroefsluiting. Prijs € 200.-*De Orde van de Rode Ster (Russisch: Орден Красная Звезда, Orden Krasnoij Zvezdna) werd ingesteld in 1930 en was een onderscheiding van de Sovjet-Unie die in oorlog- en vredestijd aan de marine en het leger verleend werd voor buitengewone verdienste voor de landsverdediging.

[Sovjet-Unie] Orde van de Rode Ster, 1944

Details

De Orde van de Rode Ster van de Rode Ster van de Sovjet-Unie. Geëmailleerde rode ster met in het midden, binnen een cirkel, een soldaat van het Rode Leger met een gevelde bajonet. Opschrift (vertaald:) 'Arbeiders aller landen, verenigt U'. Daaronder de initialen C.C.C.P. met het embleem van de hamer en sikkel. Zilver, vervaardigd door de Munt van Leningrad (‘МОНЕТНЬІЙ ДВОР’), 47 mm. Met het ingegraveerde serienummer van uitreiking 472348 (uitgereikt in de eerste helft van 1944). Voorzien van een ronde schroefsluiting. Prijs € 200.-

*De Orde van de Rode Ster (Russisch: Орден Красная Звезда, Orden Krasnoij Zvezdna) werd ingesteld in 1930 en was een onderscheiding van de Sovjet-Unie die in oorlog- en vredestijd aan de marine en het leger verleend werd voor buitengewone verdienste voor de landsverdediging.

Additional Information

Date No
Price €225.00

Product Tags

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.